Despre

DISPERSIE este o asociere de idei ce își propune să extragă din cotidian cele mai inteligente și fresh noeme. Colorăm tărâmul neexplorat al entităților culturale/media, străbătând succesiunea propriilor experiențe.

DISPERSIE este constituită juridic ca o organizație neguvernamentală și non-profit. Scopul nostru este acela de a promova, dezvolta şi răspândi cultura și creația.

Deși suntem o asociere de idei tânără, înființată la începutul anului 2014, abilitățile profesionale, experiența anterioară acumulată în timpul colaborării cu diverse ONG-uri sau alte entități juridice, ne-au completat într-un timp extrem de scurt portofoliul.

Ce facem?

  • Propunem comunității promovarea programelor culturale, susținem spaţiile de dezbatere publică, promovăm și ne implicăm în proiectele strategice ale Clujului, identificăm identități culturale, vizuale.
  • Dezvoltăm noi servicii de comunicare, publicitate si marketing online, care vin în sprijinul continuu și evolutiv al partenerilor, în răspândirea și proiectarea ideilor de succes.
  • Inițiem și susținem campanii de promovare, pe canalele media online și TV, la nivel local, regional și național, furnizăm cele mai noi concepte în răspândirea informației și identificăm soluții creative de implementare și îmbunătățire a acestora.
  • Susţinem dezvoltarea profesională a creatorilor şi operatorilor culturali din Cluj-Napoca.
  • Promovare media prin canale convenționale, publicitate Atl sau „above the line”, canale neconvenționale, publicitate Btl sau „below the line”.

Vă invităm să rămâneți aproape de noi și să creăm împreună, un spațiu în care rațiunea să tolereze magia, iar culoarea, monocromia.

Echipa

Andreea POPESCU (Londra) – președinte

Horia NASRA (Cluj) – vicepreşedinte

CONTACT:

Pentru a trimite un mesaj folositi acest formular:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj