IAA Young Professionals Cluj, organizează un eveniment dedicat experiențelor de brand

International Advertising Association – Young Professionals Cluj (IAA YP) organizează joi, 14 iunie, Seara YP – Experiential Marketing – The Key to Brand Engagement. Evenimentul face parte din seria intitulată ”Seara YP” care aduce laolaltă specialiști de marketing și comunicare și tineri profesioniști din domenii conexe.

Tema dezbaterii va fi marketingul experiențial, iar panelul va avea 3 invitați:

Anca Gheorghe – Experience & Events Manager la agenția MSL The Practice din București

Alin Vaida – Directorul Festivalului Jazz in the Park

Cristian Grindean – Event Founder at Eventual Ideas

Prin acest eveniment organizatorii își propun să ofere o doză de inspirație și de know-how participanților, răspunzând la o serie de întrebări precum:

  • Cum poate un brand să ofere experiențe?
  • Cum poate o afacere mică să-și crească brandul prin experiențele pe care le oferă clienților?
  • Ce impact au experiențele de brand asupra business-urilor și consumatorilor?

Discuția va fi moderată de Andrei Țigănaș, președintele IAA YP Cluj.

Seara YP are loc joi, 14 iunie, de la 18:30 la 21.00 la Cluj Business Campus. Participarea la eveniment este gratuită și se face pe pe bază de înscriere. Aceasta se poate face accesând următorul link: https://bit.ly/2LWMo5U. Mai multe informații despre eveniment se pot obține de pe pagina de Facebook a evenimentului Seara YP: Experiential Marketing – The key to brand engagement.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Cluj Business Campus, IQAds, Smark & Mihai Neag Photography.

Despre Serile YP

Serile YP sunt unul dintre proiectele semnate de asociația profesională IAA Young Professionals Cluj. Conceptul cuprinde evenimente gratuite pe care IAA YP Cluj le organizează cu o frecvență de 6 ori/an. Evenimentele aduc împreună speakeri naționali, internaționali și un public format din specialiști de marketing și oameni din industrii conexe.

IAA Young Professionals Cluj

Este un program al organizației profesionale International Advertising Association.

IAA YP reunește tineri profesioniști sub 35 de ani sau studenți în an terminal, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și al comunicării.

IAA YP Cluj este prima și singura filială a IAA Young Professionals România, de din afara Bucureștiului. Proiectele IAA YP Cluj sunt adresate specialiștilor în formare din zona de vest a țării.

Pentru mai multe informații:

Alex Ardelean – Project Manager Seara YP

alex.ardelean.dan@gmail.com