The Story of Annis

Moda ar trebui sa fie o forma de evadare, iar eleganta adevarata sa se regaseasca in fiecare dintre noi, ascunsa undeva in mintea noastra, care sa izvorasca de fiecare data cand avem nevoie de ea. Moda este extrem de importanta, ea ne imbogateste viata ca si oricare alt lucru care ne ofera placere, care ne face sa ne simtim de neinlocuit chiar si in cele mai proaste momente.

Consider ca ceea ce purtam este felul in care ne prezentam in fata lumii, de accea nu trebuie sa ne lasam prada trendurilor, nu trebuie sa lasam ca moda sa puna stapanire pe  noi, mai degraba ar fii necesar sa  exprimam cine suntem, prin felul in care alegem sa ne imbracam, deoarece moda este un limbaj instantaneu.  Pentru mine personal, moda este o forma de exprimare a sinelui.

Annis by Ana Isvoranu, te va ajuta sa iti gasesti propriul stil. Eu am crezut mereu ca rolul modei este acela de a face o persoana mai frumoasa si de a-i oferii mai multa incredere in ea. Hainele pe care alegem sa le purtam trebuie sa reflecte cine suntem, ceea  ce simtim in acel moment si incotro ne indreptam.

Alege sa fii unica, fii tu insuti si cu siguranta o atitudine potrivita in viata de zi cu zi se va regasi si in tinutele pe care le poti achizitiona de la noi. Iti punem la dispozitie tie, draga noastra prietena si viitoare clienta, rochii de seara si de ocazii, rochii care sa le porti cu atitudine la o nunta, banchet sau botez, dar si rochii de zii sau office si multe alte tinute vestimentare pentru a avea mereu aparitii impecabile, oriunde vei vrea sa mergi. Pentru ca iubim mult ceea ce facem, pentru ca adoram sa te vedem fericita, vom face tot posibilul sa creem constant modele noi. Tot ceea ce ne dorim este sa fii multumita de ceea ce comanzi de la noi, fie din magazinul online, fie ca alegi sa ne calci pragul atelierului de creatie vestimentara si ne impartasesti care sunt  dorintele tale fata de un produs personalizat.

Poate v-ati intrebat cine este Annis, cum a prins viata si ce isi doreste in materie de concept. Ei bine Annis esti TU, femeia moderna in continua transformare, Annis este oricare dintre noi care isi doreste sa iasa din tipar, sa  emane senzualitate si care doreste sa fie mereu in centrul atentie, prin tinutele care le va purta. Annis este admiratia pe care o vei starnii prin senzualitatea ta, prin siguranta de sine dobindita prin  fiecare pas care il vei facem purtand tinutele noastre   si prin eleganta debordata. Annis iti ofera curajul de a fi tu asadar te rog sa lasi  imbracamintea ta sa vorbeasca despre stilul tau personal, despre trairile si pasiunile tale.

Ne-am provocat si ne vom provoca in fiecare secunda a existentei noastre sa fim cei mai buni pentru tine, sa iti descoperim gusturile, sa te surprindem prn eleganta tinutelor noastra si nu in ultimul rand sa iti castigam increderea prin calitatea serviciilor pe care ti le vom oferii. Vom fi mereu la dispozitia ta ca tu sa fii unica!

Intr-unul dintre citatele sale celebre, Gabrielle Chanel afirma  faptul ca o femeie ca stil  vestimentar trebuie sa fie o combinatie perfecta intre “Classy” si “Fabulous”. La fel cum moda este o muza, pe care trebuie constant sa o seduce, tinuta noastra este ceea ce prezentam lumii, iar contactul uman este unul extrem de scurt, acestea fiind motivele pentru care trebuie sa ne creem propriul stil, sa-l facem unic, pentru fiecare dntre noi si de neobservat pentru altii. Asa a luat nastere conceptul de Anni by Ana Isvoranu.

Acestea fiind spuse, pe scurt ti-am prezentat dorinta noastra, te asteptam pe tine sa ne impartasesti opiniile tale, pentru a ne inspira, pentru a fi tu insuti creatoarea din spatele tinutelor tale perfecte!!