TRUFARIUM

Vă povesteam acum ceva timp despre Hotel HamHam printr-un interviu oferit de către cele două antreprenoare care, din iubire față de animale, au înfințat un hotel pentru cei mai buni prieteni ai tăi. Vă spuneau atunci că în vara acestui an ele pregătesc mai multe evenimente dedicate animalelor de companie. Ei bine, primul eveniment  va avea loc în doar 5 zile.

Astfel, în 26 august 2018, Hotel HamHam dă startul unui consurs de căutat trufe în ring!  Este primul concurs de aceste tip din Transilvania.

Ce trebuie să știm despre concurs?

Concursul va avea 3 probe:

Proba liberă: stăpânul are voie să se plimbe cu câinele în ring, dar fără să îi arate sau să îi indice zonele unde sunt trufele; – Proba de aport: stăpânul stă fix, iar câinele caută și aduce; – Proba pe echipă: 1 concurent poate participa cu o echipă alcătuită din maxim 3 câini.

La concurs vor fi 3 categorii de câini:

Baby: până la 7 luni inclusiv – probă liberă
Junior: între 8 și 12 luni – probă liberă și probă aport
Adulți: mai mari de 1 an – probă liberă și probă aport

Taxa de participare este de 100 lei, stăpânii putând să înscrie până la 3 câini cu această sumă. Însă, un câine poate participa doar o singură dată. Înscrierile în concurs se vor face telefonic – 0799 987 493 sau prin e-mail – hotelhamham@gmail.com până în 24.08.3018

Fiecare probă are numărul său specific de trufe. Prin urmare, pentru probele individuale vor fi ascunse 8 trufe, iar pentru cele pe echipă 14 trufe.

La Trufarium poate participă orice rasă de câini, cu condiția ca stăpânii să anunțe înainte dacă câinele este în perioada de căldură.

Acestea fiind spuse, ne vedem duminică la un eveniment dedicat prietenilor noștri cei mai buni.

Mai multe informații puteți găsii pe pagina de Facebook Hotel HamHam.