Ultimele știri ale Festivalul VIBE

Organizatorii ediţiei a doua a festivalului VIBE au  publicat programul detaliat al concertelor. În acelaşi timp s-a început comercializarea biletelor de o zi şi a biletelor VIP, care se pot achiziţiona exclusiv online de pe  site-ul www.vibefestival.ro. Tot aici pe cale electronică se comercializează şi biletele de intrare VIP.

Programul concertelor a fost împărţit în aşa fel încât în fiecare zi să avem parte de toate: atât trupe și DJ internaţionali din Ungaria şi din România vor urca pe scenele VIBE în fiecare zi a festivalului –  Line-upul publicat va fi completat de artiștii locali în cel mai scurt timp.

Programul pe zile:

5 iulie: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara

6 iulie: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, MikeeMykanic | BarbárFivérek | SiskaFinucci, Sub Bass Monster, SZ4P

7 iulie: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation

8 iulie: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél

Intrare liberă la ștrandul din complexul Weekend

În plin sezon estival, în cea mai călduroasă lună a anului, în vecinătatea celui mai popular ștrand din Târgu Mureş se desfăşoară în acest an a doua ediţie a festivalului VIBE. Posesorii de abonamente  vor avea acces cu brăţara  atât la programele festivalului cât şi la piscinele din complexul Weekend. Pe pagina de Facebook a festivalului organizatorii au publicat un scurt video despre atmosfera de la ștrand de anul trecut:

https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/957720467716243/

S-a început și comercializarea biletelor zilnice şi a biletelor VIP

Biletele de o zi se pot achiziţiona pentru 69 lei. Până în data de 5 iunie se mai pot cumpăra abonamente la preţ promoţional de 149 lei pe site-ul www.vibefestival.ro. Cei care au opţiunea să intre în zona VIBE VIP o pot face pentru suma de 299 lei. Organizatorii zonei VIP anunţă experienţe exclusive la petreceri, cât şi o privelişte perfectă la malul Mureşului şi la Magenta Stage. Posesorii biletelor VIP se pot întâlni şi cu unii dintre artiştii evenimentului.