Vagabundos sin Futuros

Spirit nomad, ținute boeme, extravaganță, concept excentric, experiență muzicală inedită. Te-am băgat în ceață? Păi în caz că nu știai, “vaganbonzii’ de la Cadenza ajung în Cluj și nu oricum, ci într-o formulă de zile mari.

Cunoscut ca unul dintre cele mai de succes concepte de party din lume, acesta a apărut inițial pe plaja Ushuaia din Ibiza, după mutându-se la cunoscutul Pacha Club unde după câteva seri explozive a căpătat renumele internațional. Cei de la The Mission au decis că în loc de ghiocei, primăvara va începe cu ei și unde se putea mai bine, decât în inima Transilvaniei? Line-up este unul de excepție, având în prima linie pe Luciano, Michel Cleis, Cesar Merveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss și Victor Stancov.

Această gașcă de “gypsy musicians” în frunte cu inițiatorul lor de origine chiliană, Luciano, promit o fuziune de ritmuri latine cu muzică electronică care combinate cu decorul unic, dau senzația de un adevărat carnaval.

Toată această extravaganță va avea loc la Sala Polivalență în data de 3 martie iar pentru cei care sunt de cursă lungă, Club Midi va ține afterparty-ul oficial la ei în locație.