Pe Alexandra Giurgiu ați putut să o vedeți la „Dansez pentru tine”, „România Dansează” sau „Românii au Talent” în calitate de dansator profesionist. Noi o cunoaștem pe Alexandra și din perspectivă amicală, este o femeie optimistă, veselă, frumoasă și incredibil de harnică.

Vă invităm să o cunoașteți și să intrați în lumea dansului profesionist.

Horia@Dispersie.ro: Cei care te cunosc personal dar și cei care te știu de pe rețele de socializare spun că abordezi optimism și veselie. Care-i rețeta? De unde se cumpără 🙂 ? Cine este Alexandra Giurgiu?

Alexandra Giurgiu: „Aceste două condimente întra-devar fac parte din rețeta mea, motivul pentru care menirea mea este să eman energie pozitivă în jur și să stârnesc zâmbete este că am început să învăț după propriile mele reguli, în care prefer să aleg ce  fac și nu să mi se impună reguli și de altfel îmi place să vibreze lucrurile și oamenii  când eu apar într-o încăpere.

Am înțeles că am dreptul să îmi colorez viața după propriul plac. Sunt conștientă că nu sunt o simplă fată, prin experiențele pe care le-am avut am realizat ca am multe abilități, pe care acum vreau să le exploatez.

Eu Alexandra Giurgiu sunt un cumul de energie, o femeie puternică și ambițioasă, fac zilnic ce îmi place, ce simt și tot ce îmi generează satisfacție.

Ce le sugerez celor care mă urmăresc, să se descopere și să înceapă să lase prejudecățile la o parte și să înceapă să treacă de zona de confort”.

Horia@Dispersie.ro: Cum ai intrat în lumea dansului și ce înseamnă dansul pentru tine? Stil de viață și/sau sport? Un mod de a fi?

Alexandra Giurgiu: „Hmmm ce amintire am acum în cap. O fetiță micuță în fața oglinzii pe care nu o poți opri din dans, tot acea față de copilă dornică să-și arate talentul indiferent de locul în care se află (fie că vorbim de magazin, stradă sau chiar mijloace de transport).

Părinții mei nu mă puteau ține în loc și la vârstă de 7 ani au decis că ar fi benefic pentru mine să merg la un club de dans.

Dansul pentru mine înseamnă un mod natural de a exprima ce simți, folosind limbajul trupului, un mod de a inspira muzica și a expira emoție.

Aceasta pasiune am reușit să o integrez în programul zilnic, iar acum pot spune că face parte din stilul meu de viață, am trecut de nivelul de implementarea dansului în programul meu doar ca și sport sau o activitate pentru dezvoltare și sănătate.

Deși poate suna ciudat, când îi înțelegi sensul dansului, când îi simți beneficiile și când ajungi să trăiești diferit toate senzațiile împregnate de aceasta artă, greu să mai poți renunța, poți ajunge de ce nu și dependent”.

Horia@Dispersie.ro: Care sunt stilurile de dans preferate de tine?

Alexandra Giurgiu: „Inclinația mea de mică a fost mai mult în zona dansurilor latino, mă încântau ritmurile care prin esență transmit energie, iar eu doar o adaptez la stilul meu și ulterior eman și spectatorilor. Acum prefer Twerkul, pe baza motivului că descopăr și pun în evidență mai mult latura feminină”

Horia@Dispersie.ro: Pentru a deveni un bun dansator, chiar profesionist, cât de mult contează talentul și cât de mult munca?

Alexandra Giurgiu: „Dacă vrei să vorbim în procentaje pentru mine talentul contează 10% iar munca 90%.  E un beneficiu să te naști cu talent, însă este o realizare să știi să muncești eficient și să te folosești de acest atuu”.

Horia@Dispersie.ro: Ce ne poți spune despre experiențele de la „Dansez pentru tine”, „România Dansează”, „Romanii Au Talent” și alte experiențe similare?

Alexandra Giurgiu: „Vis-a-vis de emisiunile la care am participat, pot spune că au fost un factor motivant să conștientizez că sunt capabilă, să-mi întăresc ambiția și să continui cu visul meu. În societate pot spune că au fost de mare impact, oamenii fiind conștienți că pentru astfel de rezultate, munca și implicarea au fost pe măsură”

Horia@Dispersie.ro: Care cel mai bun, cel mai complex dansator din toate timpurile? Ai vreun preferat, vreo preferată, astăzi, din România sau din străinătate

Alexandra Giurgiu: „Până în prezent mi-am ghidat atenția spre Joanna Leunis raportat la stilul Latino, iar în prezent urmăresc mai mult zona de twerk”.

Horia@Dispersie.ro: Cum ai defini partenerul ideal de dans? Ai un partener de dans favorit? 🙂 și dacă fanii tot sunt curioși, cum ai defini bărbatul ideal, pentru că perfect ştim deja că nu există?

Alexandra Giurgiu: „Eu dansez împreună cu George Paraian care pentru mine este prieten, partener, persoană de încredere și nu cred că mi-ar ajunge aceasta foaie să reușesc să îl descriu. Sunt mulțumită de colaborarea pe care o avem și de proiectele pe care vrem să le dezvoltăm împreuă.

Bărbatul ideal este fanul meu numărul unu, persoana care reușește să mă motiveze, să mă susțină, de la care am ce învăța și împreună cu care pot evolua”.

Horia@Dispersie.ro: Care sunt planurile tale de viitor?

Alexandra Giurgiu: „Vreau să extind comunitatea la nivel național și ulterior să fiu instructor și internațional. Îmi doresc să mă înconjor de oameni dornici care să ofere mai departe energie pozitivă și informații din lumea dansului, să colaborăm împreună, iar Bomb Booty Twerkout să ajungaă un club celebru”