Bülgözdi Lóránt are 27 de ani și este chitaristul formației Monday Shadows din anul 2018. De asemenea, face parte și din organizarea festivalului Rock the Camp, care va avea loc în perioada 8-10 iulie 2022, la campingul ElDorado Gilău, Cluj.

Bianca@DISPERSIE: Cum îmbini munca ta de zi cu zi cu formația, serile de repetiții, concertele?

Bülgözdi Lóránt: Din fericire am un job foarte flexibil și am posibilitatea să fiu cu trupa când este necesar, fie că este vorba de repetiții sau concerte.

Bianca@DISPERSIE: Ce vă diferențează, din punctul tău de vedere, de alte formații?

Bülgözdi Lóránt: Noi nu suntem doar o formație, ci suntem prieteni. Ba mai mult, suntem asemenea unei mari familii. Când nu repetăm sau nu avem vreun cocnert, cel mai probabil suntem împreună pe o terasă sau la un festival, la o cabană sau la unul dintre noi acasă. Ceea ce facem ne unește. Eu fiind cel mai tânăr din trupă, pot să spun că băieții îmi sunt ca niște frați mai mari.

Bianca@DISPERSIE: Care sunt trupele tale favorite?

Bülgözdi Lóránt: Multe! Dacă trebuie să aleg una, aleg Iron Maiden, fiindcă pe ei îi ascult din copilărie, am fost mare fan întodeauna. Dar ei sunt clasici. Dacă trebuie să aleg din era modernă momentan sunt acestea: Crazy Lixx, Parway Drive, Brothers of Metal, dar lista este, desigur, mult mai lungă.

Bianca@DISPERSIE: Asociația Monday Shadows organizează și festivalul Rock the Camp. De ce ai zis „da” acestui proiect și ce speri să se întâmple cu el? Care ți-ai dori să fie impactul asupra publicului?

Bülgözdi Lóránt: Întotdeauna am visat să fac parte din organizarea unui festival. Când discutam cu băieții și a fost propusă această idee, să facem un festival, am fost primul care a zis „da”. Rock the Camp e ceva special. Suntem la început de drum, dar visul nostru cu acest festival e mult mai mare, dar le luăm pe toate pe rând. Vrem să creștem de la an la an. Eu personal mă bucur că putem face o mișcare prin muzica rock în Cluj și sper ca toți cei care au participat anul trecut și care vor participa anul acesta vor rămâne cu amintiri frumoase.

Bianca@DISPERSIE: Care este partea ta favorită din ediția din acest an a festivalului?

Bülgözdi Lóránt: A treia zi! De ce? Fiindcă anul trecut festivalul a fost doar o zi, iar anul acesta durează un weekend întreg!

Bianca@DISPERSIE: Cum vezi că este primită muzica rock în România? Dar în Cluj?

Bülgözdi Lóránt: Rock n Roll can never die! Așa văd muzica rock în Româmia. Este însă o întrebare dificilă, deoarece fiecare rocker va răspunde altfel la această întrebare.

Bianca@DISPERSIE: Un mesaj pentru fanii muzicii rock.

Bülgözdi Lóránt: Dragi iubitori ai rockului, fiți deschiși la muzica nouă, indiferent de stil, dar mai ales să fiți deschiși la trupele noi din România. Susțineți întotdeauna trupa locală și mergeți la concerte.