Dispersie.ro vă invită să citiți un interviu cu dl. Claudiu Ionescu despre două proiecte la care a lucrat cu pasiune și dedicație: SpinningClub.ro – Comunitatea Pasionaților de Pescuit Rapitor – de la lansarea în 2015, SpinningClub.ro a devenit cel mai activ și prietenos forum dedicat pescuitului rapitorilor și SpinningShop.ro – Magazin Online pentru Pescuit Rapitori – cu lansarea în 2016, SpinningShop.ro s-a impus ca magazinul online de referință pentru pescarii rapitori din România. Au cele mai bune prețuri și cele mai mari vânzări în domeniul sonarelor și motoarelor electrice de la branduri precum Humminbird, Minn Kota, Garmin, Lowrance, ePropulsion, SIMMS, Grundens, Tohatsu și multe altele.

DISPERSIE: Claudiu! Ne bucurăm să te avem aici. Mulți te cunosc pentru proiectele tale remarcabile în domeniul pescuitului. Poți să ne povestești mai mult despre aceste două inițiative de succes?

Claudiu Ionescu: Cu plăcere. Așadar, primul proiect notabil este SpinningClub.ro, un forum dedicat pescuitului rapitorilor, care a luat ființă în 2015. Este un loc unde comunitatea, de la începători la pescari amatori și profesioniști, se adună pentru a învăța, a împărtăși povești și a construi prietenii autentice.

DISPERSIE: Sună minunat! Și al doilea proiect?

Claudiu Ionescu: Al doilea proiect este SpinningShop.ro, un magazin online lansat în 2016, specializat în echipament de pescuit la rapitori. Aici, am avut succes în oferirea de alternative accesibile pentru produsele căutate, inclusiv cele de la branduri premium precum Humminbird, Minn Kota, Garmin, Lowrance, și multe altele. Astăzi, suntem recunoscuți ca având preturi corecte, cea mai buna asistenta tehnica la nivel national  și cele mai mari vânzări în domeniul sonarelor și motoarelor electrice.

DISPERSIE: Fascinant! Ce crezi că a fost cheia succesului acestor două proiecte?

Claudiu Ionescu: Cred că seriozitatea, onestitatea și determinarea si nu in ultimul rand pasiunea arzatoare pentru pescuit au fost elemente esențiale. Ne-am orientat întotdeauna către pescarul român și către client, oferind ajutor, consiliere și suport tehnic atât înainte, cât și după achiziționarea produselor. Și, desigur, învățăm în permanență din experiențele comunității noastre, încercând mereu să răspundem nedumeririlor și problemelor în materie de pescuit.

DISPERSIE: În 2020, ai adus în România două branduri premium, LUND și AlumaCraft. Spune-ne mai multe despre această evoluție.

Claudiu Ionescu: Da, într-adevăr, am fost încântat să aduc două branduri cu istorie și tradiție în domeniul barcilor de aluminiu. LUND și AlumaCraft, ambii producători americani dedicați, au câștigat reputația de a oferi unele dintre cele mai exclusive, sigure și performante bărci din lume. Este o mândrie să fim importatori oficiali în România pentru aceste branduri.

DISPERSIE: Din 2021, SpinningShop este importator oficial al barcilor de aluminiu sudat, Vizion. Ce aduce nou această colaborare?

Claudiu Ionescu: Exact! Colaborarea cu Vizion reprezintă un pas important în evoluția noastră. Aceste bărci sudate sunt excepționale în ceea ce privește construcția, finisajele, dotările și materialele utilizate. Am făcut posibilă configurarea lor și obținerea unui preț personalizat pe site-ul nostru. Din punctul meu de vedere sunt cele mai bune barci dedicate pescuitului din Europa, la un pret correct.