Chase&Status, Akua Naru, Kollektiv, All About The She, Urma, Grimus, Morcheeba sunt doar câteva nume care ne vor dezgheța iarna someșană în acest an iar Electric City promite să fie un concept de 5 stele pentru industria de entertainment locală.

Andi Vanca, PR-ul Electric Castle și implicit Electric City ne-a răspuns la câteva întrebări fulger, în miezul unei ierni atipice. Well…

Andreea Popescu: Chase&Status, Akua Naru, Kollektiv, All About The She, Urma, Grimus, Morcheeba, nume tari în centrul Clujului, la Electric City. Care e povestea conceptului?

Andi Vanca: „Electric City este fratele mai mic al Electric Castle. Este asemănător în mai multe aspecte: locații neconvenționale, muzică variată și mulți participanți. Pregătim conceptul de mai mult timp și contextul a fost foarte bun anul acesta (Clujul devenind Capitala Europeana a Tineretului) pentru a-l lansa. Am ales să-l organizăm în Martie, pentru că este o perioadă mai sărăcăcioasă din punct de vedere al evenimentelor și sperăm că prin Electric City vom umple acel gol”.

Andreea Popescu: Electric City este doar un proiect pentru 2015 sau îl vedeți continuat și în anii următori?

Andi Vanca: „Toate proiectele noastre sunt gândite pe termen lung și le creștem organic. La fel se va întâmpla și cu Electric City. Îl vom crește treptat, de la an la an, dorind să devenă unul dintre cele mai mari evenimente indoor din România”.

Andreea Popescu: Cu ce se deosebește Electric City de un afterparty Electric Castle?

Andi Vanca: „Electric City este un maraton muzical, cu 3 scene și zeci de artiști. Este într-adevăr un eveniment de o zi (cel puțin anul acesta), dar față de o petrecere de promovare EC, este mult mai mare, mai întins și cu o audiență mult mai mare”.