Motor Rock Bistro este un loc în care nu ai cum să nu mănânci bine! Și când spun BINE mă refer atât la calitatea produsului cât și la cantitatea lui. Este vorba de un local tare friendly unde vei găsi multe detalii pe care nu ai unde să le vezi într-un alt bistro din Cluj-Napoca.
Bistro-ul este situat pe strada Sălciilor nr. 23,  iar dacă cumva te rătăcești, ei vin în ajutorul tău cu acest video.
Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorbă cu Gyurka Julia, unul dintre  fondatorii localului, care ne-a făcut un rezumat la tot ceea ce înseamnă Motor Rock Bistro.
Maria Boer: Câteva idei de la care a pornit acest proiect și când a apărut.

Gyurka Julia: Totul a început cu doi oameni , Julia și Andras,  care de mult aveau acest vis de a deschide un bistro. Eu doream să fie cu tematică  rock, iar Andras a vrut să fie prezent motivul motocicletelor. Visul acesta a devenit realitate pe data de 13 Mai 2017, când am avut marea deschidere.

Maria Boer: Ce trebuie să știm despre meniul pe care îl oferă bistro-ul?

Gyurka Julia: Am incercat pe cât de mult posibil să cuprindem toate gusturile și să încercăm să satisfacem pe toată lumea. De aceea ne-am gândit să creem un meniu înternațional care cuprinde mâncăruri simbolice din mai multe părți ale lumii: Spania, Mexic, America, Ungaria, China și nu în ultimul rând, Romania. Însă cu mențiunea că unele mâncăruri sunt mai tradiționale iar altele mai moderne.

Maria Boer: Care este cel mai special fel de mancare și de ce?

Gyurka Julia: Prima mâncare pe care aș menționa-o sunt coastele “Coaste Motor Rock”. După cum îi spune și numele, acestea sunt o specialitate a casei. De ce? Pentru că, pe lângă carnea fragedă învelită în sos barbeque, meniul este servit cu o porție mare de cartofi și o salată Coleslaw. Suntem mândri să spunem după feedback-uri că cei mai mulți clienți le consideră cele mai bune din Cluj. Și, nu în ultimul rând, aș menționa “Route 66 Burger”, cea mai vândută mâncare din bistro-ul nostru. Conține o combinație de 2 feluri de carne de vită și bacon îmbogățit cu cașcaval cheddar, ceapă, roșii, castraveți murați, salată și sos barbeque. Totodată, fiind un burger tipic american, este servit cu cartofi prajiți și sos de roșii.

Maria Boer: Cu ce se diferențiază față de alte bistro-uri din Cluj-Napoca?

Gyurka Julia: Am încercat pe cât de mult posibil să creăm o atmosferă prietenoasă, dominând stilul rock. Ne considerăm un local “bike friendly” deoarece clienții nostri deja s-au obișnuit că pot veni cu bicicleta sau chiar cu motocicleta la terasă.

Maria Boer: Vorbește-ne puțin despre amenajarea localului (atât interior cât și exterior).

Gyurka Julia: Amenajarea localului este axată total pe tematica Motociclete și Rock. Avem motociclete expuse pe terasă, piese de motociclete expuse ca și decor, stickere pe pereți cu motiv rock, mâncarea este servită pe discuri, totul e dominat de culoarea roșu și negru. Toate acestea plasând bistroul nostru ca fiind un loc unicat din Cluj.

Maria Boer: Se organizează evenimente în cadrul bistro-ului?

Gyurka Julia: Până acum am avut sanșa să organizăm o serie de Quiz night-uri, seară cu tematică rock și campionat de Heartstone.

Maria Boer: Care este media de vârstă a persoanelor care au ales bistro-ul vostru?

Gyurka Julia: Teoria noastră este bazată pe ideea ca toată lumea să-și găsească locul la noi, până și mancarea e gândită pentru fiecare vârstă.  Mâncărurile tradiționale sunt de obicei apreciate de clienții mai în vârstă,  iar mâncărurile moderne sunt preferate de către tineri.

Maria Boer: Descrie în 5 cuvinte localul.

Gyurka Julia: Dacă trebuie să ne rezumăm  la doar 5 cuvinte eu aș folosi: atmosferă, mâncare, rock, motociclete, familie.  Acestea sunt însă elementele cele mai importante, bistro-ul însemnând mult mai mult pentru noi toți.

Maria Boer: Cât de mult au contat detaliile în realizarea localului?

Gyurka Julia: Detaliile crează atmosfera autentică rock, iar detaliile la mâncare aduc clienții înapoi. Câteva exemple de detalii sunt morcovoii în formă de chitară ca și decor lângă mâncare,  iar meniurile sunt servite pe vinyl.

Maria Boer: Care este feedback-ul pe care l-ați primit de la cei care au pășit în Motor Rock Bistro până în prezent?

Gyurka Julia: După 1 an și 4 luni de la deschidere ne putem mândri cu 222 de review-uri de 5 stele de la clienții nostri și în medie avem un rating de 4,9 stele. Atmosfera și staff-ul prietenos te face să te simți că aparții  familiei Motor Rock. Odată ce pasești în bistro-ul nostru îți garantăm că vei pleca cu amintiri minunate.