Recent, Ioana Oleleu a obținut un titlu de Miss la concursul organizat de Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty, competiție la care au participat 37 de concurente. Astăzi, vă invităm să o cunoașteți pe frumoasa clujeancă, ca om și binențeles și în calitate de Miss.

DISPERSIE@Răspândim Idei: De cât timp faci parte din „lumea modelling-ului” și ce te-a determinat să intri în această lume de la început?

Ioana Oleleu:  Fac parte din lumea modelling-ului de la varsta de 14 ani, avand activitate de 4 ani la agentia Euromodels din Cluj. Pe tot parcursul acestor 4 ani doamna Lili Mihacea nu m-a invatat doar tot ce aveam nevoie sa stiu despre aceasta lume dar a fost un mentor pentru mine in viata.

DISPERSIE@Răspândim Idei: Ai practicat timp de mai mulți ani fotbalul. Este sportul secretul frumuseții exterioare, cât și interioare? Povesteşte-ne, te rugăm, despre începuturile tale în fotbal. Cum de tocmai acest sport?

Ioana Oleleu: Am facut fotbal timp de 2 ani la echipa scolii ulterior  avand si cateva antrenamente la echipa de fotbal feminin Olimpia. De mica am fost o fire mai baietoasa si ma intelegeam foarte bine cu baietii asa ca am inceput sa ma uit atent la ei in timp ce jucau fotbal si am dezvoltat o pasiune din asta, ma simteam in elementul meu pe teren. Am renuntat dupa o accidentare. De mentionat este si faptul ca pasiunea mea pentru fotbal exista inca , urmaresc atent fotbalul din Romania si din afara.

sursă foto: Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty

sursă foto: Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty

DISPERSIE@Răspândim Idei: Cum ți s-a părut concursul Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty?

Ioana Oleleu: A fost o experienta noua, prima mea experienta de genul nu am mai participat pana acum la concursuri de Miss. A fost o oportunitate care m-a ajutat sa ma maturizez foarte mult, mi am dezvoltat abilitatile de a interactiona cu oamenii. Sunt mai mult decat onorata pentru ca am avut ocazia sa particip la un asemenea eveniment alaturi de oameni deosebiti.

sursă foto: Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty

DISPERSIE@Răspândim Idei: Pe viitor vei mai dori să participi și alte concursuri? Ce planuri ai în legătură cu modelling-ul?

Ioana Oleleu: Cu siguranta voi mai participa la alte concursuri de Miss, nu planuiesc sa ma opresc aici, urmand ca in urmatorii ani sa tintesc spre titlurile internationale de miss. Modelling-ul este lucrurul pe care eu iubesc sa-l fac, iubesc tot ce tine de acest subiect si il gasesc o modalitate foarte buna de a cunoaste oameni noi si de a te dezvolta.

DISPERSIE@Răspândim Idei: Pe lângă modelling, ce hobby-uri mai ai?

Ioana Oleleu: Pe langa modelling sunt pasionata de Dezvoltarea Personala imi place sa citesc carti in timpul liber despre acest subiect si in acelasi timp am un cont de tik tok cu 22 de mii de urmaritori unde postez filmulete in care abordez subiecte care au legatura cu sanatatea noastra mentala, problemele cele mai intalnite in ziua de azi si incerc sa motivez oamenii.

DISPERSIE@Răspândim Idei: Ești în clasa a XII-a și bănuim că în 2023 vrei să-ți continui studiile. Spre ce domeniu profesional vrei să te îndrepți și de ce?

Ioana Oleleu: Sunt o persoana care mereu are mai multe variante pentru ca ma mulez foarte usor pe situatii si invat lucrurile noi destul de repede. Sunt o viitoare studenta la Psiholigie dar ma intereseaza mult si lumea marketing-ului si PR-ului.

sursă foto: Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty

sursă foto: Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty