Massive (Hunor Bangur) și Fluo (Levente Modi) sunt doi artiști și producători de drum and bass. Cu o experiență de mai bine de 10 ani într-ale muzicii, în anul 2015 s-au hotărât să își creeze propria lor trupă de drum and bass, Massive Fluo.  De atunci ne încântă la diverse petreceri și festivaluri atât prin seturile lor cât și prin energia pe care o emană.

Maria Boer: Care este povestea Massive Fluo?

Massive Fluo: Povestea Massive Fluo a început cu o simplă întrebare pe care ne-am adresat-o nouă  –  Cum ar fi dacă am începe un proiect de drum and bass împreună?

Răspunsul la această întrebare s-a conturat în anul 2015, prin piesa “Get Free”, care urma să fie prima piesă lansată sub semnătura Massive Fluo. A fost realizată în colaborare cu solista Iris Green și, spre surpinderea noastră, piesa s-a clasat mai multe săptămâni în fruntea topurilor la diverse posturi de radio locale.

Maria Boer: Cu ce se diferențiază Massive Fluo față de alte trupe de la ora actuală?

Massive Fluo: În primul rând, tot ceea ce facem, facem cu mult drag și dintr-o mare pasiune pentru muzică. În al doilea rând, este vorba de o mare ambiție pentru că așa reușim să creem exact ceea ce ne dorim, ca mai apoi să fim mulțumiți pe de plin de rezultat. În al treilea rând, un aspect important îl constă experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. Ce am mai putea adăuga la aceste 3 aspecte ar mai fi naturalețea cu care se desfășoară toate lucrurile în Massive Fluo. So… în concluzie, Massive Fluo este echilibrul perfect dintre experiență, pasiune, ambiție și naturalețe.

Maria Boer: Muzica voastră se adresează unui public mai restrâns, iubitorilor de drum and bass; este greu să te menții pe piață datorită acestui factor?

Massive Fluo:  Hmmm… putem spune și așa, dar știi cum e? Mereu am avut parte de oameni super faini care s-au bucurat de seturile noastre. Asta e tot ce contează! Publicul nostru e plin de oameni energici, cu poftă de viață și foarte important, nu sunt doar tineri, sunt de toate vârstele. Deși acest gen de muzică nu mai e așa în vogă ca acum câțiva ani, este încă printre preferințele publicului, iar noi suntem mai mult decât bucuroși că putem menține în top drum and bass-ul.

Maria Boer: Care este cea mai mare satisfacție a voastră ca și artiști?

Massive Fluo:  Cea mai importantă satisfacție este reacția publicului din timpul fiecărui spectacol/set. Fără publicul nostru lucrurile nu ar fi fost așa cum sunt astăzi. Iar mai apoi, ar mai fi două satisfacții: facem exact ceea ce ne place, astfel putem oferi 100% din ceea ce știm și putem – iar a doua se aplică în momentul în care e gata o piesă la care lucrăm de mult timp. E puțin spus satisfacție când o ascultăm. Hahaha!

Maria Boer: Cât de mult s-a schimbat viața voastră de la apariția Massive Fluo?

Massive Fluo: Nu putem spune că s-a schimbat într-un fel sau în altul, însă un lucru este clar… am devenit mult mai plini de viață datorită publicului nostru. Mereu ne încarcă cu o energie pozitivă pe care nu ai cum să nu o primești cu brațele deschise.

Maria Boer: Aveți anumiți “idoli” care vă înfluențează?

Massive Fluo: Absolut !! În aria neurofunk de exemplu: The Prototypes, Mindscape, L33, Jade.

Maria Boer: Care a fost cel mai impresionant public de până acum?

Massive Fluo:  Cel mai impresionant public de anul acesta a fost cel de la festivalul MOX. Am avut parte de oameni excepționali, plini de viață, cu poftă de a asculta muzică și de a se distra.

Maria Boer: Dacă ar fi să faceți warm-up-ul la o trupă, pe care ați prefera-o?

Massive Fluo: Prototypes?! Oooo, DA!

Maria Boer| DISPERSIE: Unde vedeți voi Massive Fluo peste 5 ani?

Massive Fluo: Pe line-up-urile marilor festivaluri din Europa, în special LET IT ROLL, Outlook.